“Srbijo, volim te!” Samuel Nascimento protekle noći razgovarao sa fandomom!

12362579_166407850384393_95014328_n

Samuel Nascimento, mnogima jedan od omiljenih glumaca iz “Violette” noćas je razgovarao sa fanovima a svoje utiske prenosi nam naša drugarica Đurđa koja je i sama postavljala pitanja!

“Nije to bio razgovor, na moju žalost. Bilo je kao live i mi postavljamo pitanja i on odgovara ako imamo sreće. Naravno da sam bila presrećna kad je spomenuo moje idole Anahi i Maite kao i ceo RBD a onda počeo da peva pesme iz serije. Što se tiče Srbije, ne prođe minut a da ne kaže ‘I love you’ ili tako nešto. :’) Ja sam mnogo ponosna, on je ljubav stvaarno. Sve ovo mora da znači nešto ?”, priča Đurđa. Da podsetimo, Samuel se u nedelju preko Tvitera obratio fandomu u Srbiji i to ćirilicom što je izazvalo nepodeljeno oduševljenje! U međuvremenu, on je retvitovao i jednu poruku naše V-loverke a nju možete videti ispod!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza music chart #34
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on ““Srbijo, volim te!” Samuel Nascimento protekle noći razgovarao sa fandomom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.