Selenina poruka Niallu: Volim momke iz Mulingara!

niall-horan-kissing-selena-gomez

Tabloidi se ovih dana utrkuju kako da dokažu da su Selena Gomez i Justin Bieber par, a Sel kao da se poigrava sa njima pa sad izjavljuje da joj se momci iz Mulingara jako dopadaju a kao što znamo, to je Niallov rodni grad!

selena-gomez-mullingar-guys

Sel je u Americi upoznala Nialla sa svojim prijateljima i rodbinom pa je on sad nju predstavio njegovih drugarima iz Mulingara! Sel se sa njima slikala u kućnoj atmosferi a uz fotku je dodala: “Stvarno me nešto privlači momcima iz Mulingara…” Da stvar bude luđa, Sel je kasnije fotku obrisala valjda pomislivši da će sad svi to uzeti kao dokaz da je zaljubljena u Nialla! Iako je prilično neobično to što su oni toliko zajedno poslednjih nedelja i što jedni drugo upoznaju sa svojim bliskim prijateljima i rodbinom, ako oni kažu da su samo drugari, moramo im verovati!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Iznenađenje: 1D objavili mini album "Perfect", poslušaj novu pesmu "Home"!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Selenina poruka Niallu: Volim momke iz Mulingara!

  1. samo su prijatelji 🙂 nigde nema dokaza da su se ljubili ili slicno jbt i ja da imam najboljeg druga upoznala bih ga sa porodicom i prijateljima xD

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.