Taylor Swift i loša strana slave: Prinuđena sam da živim sa spuštenim roletnama! (video)

taylor-swift-zane-lowe-interview-2015-billboard-650

Kompanija Apple – koja će 20. decembra premijerno predstaviti dokumentarac o turneji 1989 – objavila je ovih dana i ekskluzivan razgovor s 26-godišnjom pop superzvezdom.

U intervjuu koji je s Taylor Swift vodio čuveni Zane Lowe razgovaralo se na brojne zanimljive teme (pogledaj video dole), a pevačica se u jednom trenutku osvrnula i na loše strane slave: “Nešto što me veoma plaši, jeste činjenica da bi medijima bilo veoma vredno kad bi otkrili da sam nešto uradila pogrešno, ili kad bi našli nešto problematično u vezi mene. Ima trenutaka kad se zaista prepadnem, i pomislim, ‘Ko to pokušava da me uslika u mojoj hotelskoj sobi?’ Prinuđena sam da živim sa spuštenim roletnama u kojoj god se prostoriji našla. To je ono što me mnogo pogađa – što svakog dana, možda upravo sad, neko iz tabloida TMZ kopa po mom đubretu i pokušava da otkrije gde sam to pogrešila.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Pojavila se na stadionu kraj njegove majke: Taylor Swift ceo meč navijala za Travisa Kelcea i njegovim tim!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.