Taylor Swift: Ne znam šta ću raditi naredne godine!

Taylor Swift 2014 - CMS Source

Nakon što ovog vikenda konačno stavi tačku na turneju “1989”, 25-godišnja pop zvezda imaće daleko više slobodnog vremena na raspolaganju, ali verujemo da ga neće trošiti na smišljanje novogodišnjih odluka.

Zapravo, Taylor Swift tvrdi da je veoma uzbuđena što se pred njom nalazi period u kom neće morati mnogo da planira unapred: “Ono čemu se radujem u 2016. godini jeste to što nikad neću znati šta je sledeće. Oduvek sam planirala svoju karijeru po godinu ili dve unapred, ali ovog puta odbijam da to učinim,” izjavljuje plavokosa pevačica u naj ovijem broju američkog magazina People. “Projekat 1989 bio je važno poglavlje u mom životu i karijeri, i uzbudljivo mi je kad pomislim da će se, barem na neko vreme, priča odvijati sama od sebe.”

Autor: Famoza.et

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koje pesme svojih kolega Taylor Swift najviše voli? Spotify otkriva u svojoj listi „Songs Taylor Loves“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.