Tom Parker (The Wanted): Bilo je nezrelo što smo se svađali s 1D!

Ribbet collage

Nekad davno, dva britanska bojbenda bili su ljuti konkurenti na muzičkoj sceni, a svoj rivalitet pokazivali su i međusobnim uvredama na društvenim mrežama. Stvari su se danas očito malo promenile…

Tom Parker, nekadašnji član pop kvinteta The Wanted, sprema se da lansira sopstvenu solo karijeru, a u intervjuu za portal Yahoo! Celebrity prisetio se i čuvenih verbalnih čarki s momcima iz One Directiona: “Svi pravimo greške tokom svojih tinejdžerskih godina, grešim i ja, niko nije savršen. Čitava ta stvar s One Directionom bila je totalno nezrela.”

Pressefoto_2 - CMS Source

“Ali kako bivam stariji, tako se osvrnem na prošlost i pomislim, ‘Zašto si to uradio? Zašto si se upuštao u sve to?’. A situacija je tada eskalirala veoma brzo i tokom čitave jedne godine osećao sam se kao da smo u ratu,” kaže Tom a kraju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  "Ovo je baš neprijatno, zar ne?": Harry Styles uvredio sportski klub pa dobio savršen odgovor!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.