Tom Parker (The Wanted): Bilo je nezrelo što smo se svađali s 1D!

Ribbet collage

Nekad davno, dva britanska bojbenda bili su ljuti konkurenti na muzičkoj sceni, a svoj rivalitet pokazivali su i međusobnim uvredama na društvenim mrežama. Stvari su se danas očito malo promenile…

Tom Parker, nekadašnji član pop kvinteta The Wanted, sprema se da lansira sopstvenu solo karijeru, a u intervjuu za portal Yahoo! Celebrity prisetio se i čuvenih verbalnih čarki s momcima iz One Directiona: “Svi pravimo greške tokom svojih tinejdžerskih godina, grešim i ja, niko nije savršen. Čitava ta stvar s One Directionom bila je totalno nezrela.”

Pressefoto_2 - CMS Source

“Ali kako bivam stariji, tako se osvrnem na prošlost i pomislim, ‘Zašto si to uradio? Zašto si se upuštao u sve to?’. A situacija je tada eskalirala veoma brzo i tokom čitave jedne godine osećao sam se kao da smo u ratu,” kaže Tom a kraju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Louis Tomlinson: One Direction je prilično ofucano ime za grupu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.