Harry Styles: Nemam solo planove, totalno sam posvećen bendu!

1132467-48462I40348

Otkako su 2010. godine osnovani u šouu The X Factor, momci iz 1D teško da su imali i dana pauze. A iako se već godinama pronose glasine da će Harry krenuti putem solo karijere, 21-godišnjak tvrdi da mu je lojalnost prema bendu trenutno na prvom mestu!

“Mislim da je neverovatno sve što smo postigli u poslednjih pet godina,” izjavio je Hazza za britanski dnevnik The Metro. “To nam je pošlo za rukom samo zato što smo međusobno bili jedinstveni i totalno posvećeni radu kao bend – a takvi smo i sad.”

1132467-48461I40347

“Imali smo mnogo obaveza tokom godine, i još uvek imamo tonu posla do kraja godine. Mislim da govorim u ime svih kada kažem – nismo uopšte razmišljali šta ćemo raditi kad odemo na pauzu,” izjavio je Harry. “Ako se vratimo pet godina unazad, niko od nas nije mogao ni da zamisli šta će nam se sve desiti. Pokušati da razmišljaš deset godina unapred jednostavno je nemoguće.”

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Liam Payne o One Directionu: Velika je stvar kad ste najveći u bilo čemu, bio sam srećan zbog toga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.