Naklon kralju: Biebs organizuje akustičan koncert, sav novac ide u humanitarne svrhe!

JustinBieber-12

Justin Bieber ponovo je učinio nešto humano a što će izgleda ponovo zaobići sve velike medije koji su mnogo zainteresovaniji za negativne priče o njemu.

Naime, Biebs će 7. decembra u Torontu održati akustični koncert za samo 1.500 Beliebera pa ne čudi što su se karte i pored cene od 100 dolara rasprodale za samo par minuta! Nastup pod nazivom “Veče sa Justinom Bieberom” posvećeno je njegovom albumu a sav prihod koji iznosi oko 150.000 dolara biće uplaćen humanitarnoj organizaciji Stratford House of Blessing koja se nalazi u gradu gde je on odrastao. “Njegova majka često je koristila naše usluge i ovo je način da oni sad uzvrate”, priča direktorka te organizacije.

Ona isto tako ističe da Justin već odavno pomaže ovom udruženju koja pomaže svima koji su u bilo kakvoj vrsti nevolje. “Prošle godine on je poklonio svoje predmete iz detinjstva a oni su na aukciji prodati za 64.000 dolara” dodaje ona. Biebs je takođe iz svog džepa već ranije izdvojio 10.000 dolara a nagoviro je i američkog novinara Billyja Busha da učini isto. Belieberi uvek osećaju ponos ali danas ipak malo više nego što je uobičajeno!

Pročitajte još  Novi HEJ! u prodaji uz poklon Violetta album!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Naklon kralju: Biebs organizuje akustičan koncert, sav novac ide u humanitarne svrhe!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.