Ne prestaje da šokira: Kanye West svoju polugolu ženu izveo na rođendansku zabavu!

Naime, par je nedavno primećen u Las Vegasu gde su slavili Biancin 29. rođendan, a paparaci su ih snimili ispred jednog kazina. Slavljenica je za ovu priliku odabrala minijaturni gornji deo bikinija, koji je praktično napravljen od dve trakice, a uz to je bila i bosa. Međutim, ovo nije prvi put da se odlučila za ovakav stajling – Kanye je nedavno na društvenim mrežama objavio Biancine golišave fotografije uz koje je najavio: “Nema pantalona ove godine”. Izgleda da se nije šalio, jer je Bianca na rođendanskoj zabavi nosila suknju.

Inače, repera mnogi optužuju da manipuliše svojom suprugom i tera je da nosi ovako bizarna izdanja, a takođe, veruju da je Bianci potrebna pomoć. Ona je pak zaključila da su pratioci samo ljubomorni na njenu novostečenu slavu.

Pročitajte još  Kanye pogoršava situaciju: Taylor je lažovčina, ona je smislila stih u kome je zovem ku*kom!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.