Urnebesno: Niall i Liam čitali vremensku prognozu na radiju! (video)

landscape-1448022280-1dweather1
Članovi One Directiona dali su se u ozbiljnu promociju albuma Made in the A.M. s druge strane atlantskog okeana, zar ne?

Ellen, Jimmy Kimmel, God Morning America – momci su gostovali u gotovo svim najgledanijim tok-šou emisijama u SAD. Tako su se i Niall Horan i Liam Payne nedavno pojavili u studiju svog ortaka Ryana Seacresta da čitaju vremensku prognozu i zezaju telefonom nekog tipa u CD šopu.

1448022569-niallweather11

Dok se Nialler potrudio da skine pravi američki naglasak, što mu je donekle i pošlo za rukom, Payno nam se predstavio sa akcentom i izgovorom dostojnim voditelja čuvenog BBC-ja. Obojica su bili sjajni. Uostalom, uverite se i sami.

Niall je potom iskoristio svoj ludi američki naglasak da zeza prodavca u šopu Amoeba Music u Holivudu, raspitujući se kako ide prodaja albuma Made In The A.M. Pogledajte kako je Irac to izveo.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Lily Collins zbog Directionerki okleva da uđe u vezu sa Niallom!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.