Otkriveno kada će nova pesma BLACKPINK biti objavljena!

BLACKPINK je jedna od najistaknutijih grupa današnjice, a one nisu zadužene samo za objavljivanje muzičkih hitova, postavljanje nenadmašnih rekorda, rasprodaju čitavih stadiona, već su takođe zadužene da svojim fanovima obezbede mnogo sati zabave kroz vlogove, rijaliti programe i neke video igrice.

Zato je igrica BLACKPINK: THE GAME tu da fanovima ubije dosadu! Naime, Blinks će imati priliku da postanu producenti grupe i da upravljaju svojim agencijama, rešavaju zagonetke kako bi raščistili naporne rasporede, obuku članice u fantastičnu odeću i igraju mini-igre sa prijateljima.

Ono što je najinteresantnije u celoj priči jeste da je konačno potvrđena vest kada će “The Girls” , naziv nove pesme BLACKPINK, izaći. Naime, biće objavljena 23. avgusta u okviru video igrice, a prema glasinama koje su se širile poslednjih sati, fanovi se nadaju da će takođe biti objavljena na platformama kao što su YouTube i Spotify. Međutim YG Entertainment još nije dao nikakvu zvaničnu izjavu o tome.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Da li će Jisoo imati svoj solo? YG ima drugačije planove, fanovi Blackpink zabrinuti za budućnost grupe!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.