Da li ste znali? Ove poznate ličnosti su otpratile Hailey Bieber i stale na Seleninu stranu!

Selena Gomez, Justin Bieber i Hailey Bieber godinama su bili na naslovnicama zbog njihove svađe. Naime, Selena i Justin su izlazili od 2010. do 2018. Nakon njihovog raskida, Biebs i Hailey su se verili 2018. i venčali u septembru iste te godine. U nekim izveštajima se tvrdilo da je, kada su i Selena i Justin bili u vezi, on takođe izlazio i sa Hailey – čak ga je i Selena jednom prilikom optužila da je vara.

Posle svega ovoga, ti dani su bili veoma teški za Selenu. Hailey i Justin se takođe nisu lepo proveli, pošto su se suočili sa mnogo kritika, a sa istim se bore i dan danas. Međutim, bilo je još nečega u toj drami – Selenu su Haileyini prijatelji maltretirali i kritikovali je zbog toga što je “debela”. Međutim, nju su podržali njeni fanovi, kao i poznate ličnosti iz industrije, tako što su prestali da prate Hailey na društvenim mrežama.

Selena je čista duša, a njena ljubav prema svima je prava, pa je stoga i svi vole. Nedavno je čak pritekla Hailey u pomoć kada je dobijala pretnje smrću. Takav gest je osvojio svačija srca.

U nastavku pogledajte koje zvezde su otpratile Hailey i stale na Seleninu stranu!

Harry Styles:

Jennifer Lopez:

Miley Cyrus:

Taylor Swift:

Jeffree Star:

Lady Gaga:

Jordyn Woods:

Muni Long:

Jennifer Stone:

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Selenators - Balkan. ♥

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.