Južnoafrički reper kolabirao na svom koncertu pa preminuo!

Tokom izvedbe svoje poslednje pesme, južnoafrički reper Costa Titch preminuo je nedugo nakon što se srušio na bini pred publikom, koja je, videvši to, ostala zgrožena. Naime, ovaj mladi momak, čije je pravo ime bilo Constantinos Tsobanoglou, preminuo je u bolnici pošto je iznenada kolabirao.

Uznemirujući snimak, koji je MailOnline odlučio da ne objavi u potpunosti, prikazuje umetnika kako se iznadno spotiče, a zatim ustaje. Ushićeni aplauz zatim izbija iz publike, dok jedan pojedinac na bini govori fanovima da „dignu ruke“. Međutim, skoro istog trenutka nakon što su buknuli uzvici iz gomile, Costa je iznenada uzgubio tlo pod nogama i srušio se. Fanovi su nastavili da pevaju, a šokirano osoblje obezbeđenja i članovi posade su mu pritrčavali u pomoć.

Naravno, nedugo nakon incidenta, Costina porodica je potvrdila njegovu smrt u zahvalila se njegovim fanovima na podršci. “Smrt je tragično pokucala na naša vrata. Otimajući nam našeg voljenog sina, brata i unuka. Sa dubokim bolom moramo da priznamo njegovu smrt. Kao porodica suočavamo se sa teškim periodom i pokušavamo da shvatimo šta nas je snašlo. Tražimo da nam priuštite vreme i prostor da se saberemo. Porodica Tsobanoglou vam se zahvaljuje na ljubavi i podršci koju ste pružili našem sinu”, napisala je njegova familija.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.