Selena Gomez reagovala na sumnjivi TikTok video Hailey Bieber koji je navodno o njoj!

Selena Gomez je ovih dana prilično otvorena kada je reč o fizičkom izgledu i mentalnom zdravlju, pokušavajući da na jedan dobar, i pre svega, zdrav način, razgovara sa svojim fanovima o dobijanju i gubitku težine.

Međutim, početkom januara, fotografije pop zvezde kako izlazi iz vode u čamac postale su viralne – delom zato što je pozirala paparacima, a delom zato što su je ljudi kritikovali jer se ugojila. Otprilike u isto vreme, Hailey Bieber je takođe objavila TikTok video koji je brzo izbrisala, u kojem je pomerala usne izgovarajući: „I ne kažem da je to zaslužila, ali Božiji tajming je uvek tačan.” Pre nego što je video obrisan, TikTokerka po imenu @ellenacuario ga je objavila, tvrdeći da je Hailey te reči uputila Sel. Zatim su mnogi primetili da su Hailey u prošlosti maltretirali Selenini fanovi, kojima se ne sviđa činjenica da se udala za Justina Biebera.

Inače, Selena je u prošlosti govorila o maltretiranju na društvenim mrežama, tražeći od svojih pratilaca da paze šta govore i biraju lepe reči. Takođe je dala sve od sebe da pokaže da među njima nema drame, pa se čak slikala sa Hailey u oktobu prošle godine. Naravno, ne postoji način da se sazna da li je TikTok koji je objavila Hailey upućen Sel ili nekoj drugoj osobi, ali je pevačica reagovala na TikTok video @ellenacuario i rekla da pokušava da ostane pozitivna u vezi cele te stvari. “U redu je. Ne dozvoljavam da me ove stvari slome! Budite ljubazni prema svima”, napisala je.

Pročitajte još  Tuga: Preplašena Sel moli paparace da je ostave na miru, oni ne odustaju! (video)

Sama Hailey je negirala da njen izbrisani TikTok video ima bilo kakve veze sa Selenom Gomez, napisavši u komentarima: „Nikada ne komentarišem ovakve stvari, ali samo smo imale devojačko veče. Nije usmereno ni na koga.”

@ellenacuario

That whole BALDWIN clan needs to go

♬ original sound – Your Funny Unni

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.