Kakva transformacija: Hailey Bieber ima novu frizuru!

Za Hailey Bieber defitivno važi ona poznata fraza “Nova godina, nova ja”. Naime, manekenka se pozdravila sa svojom dugom kosom i otkrila dramatičnu bob frizuru.

Hailey je svoju smelu transformaciju predstavila na TikToku i napisala “Ups”. Ona je započela kratki snimak tako što je prvo pokazala svoje plave patike i i široke pantalone. Zatim je prikazala svoje dvorište, pre nego što je dramatično otkrila svoju novu frizuru. Takođe, nosila je smeđe naočare za sunce i crnu kožnu jaknu sa logom Univerziteta u Majamiju ukrašenim svetlo zelenom i narandžastom bojom.

Nije trebalo dugo da njeni obožavatelji padnu u nesvest zbog njene nove frizure: “Bukvalno će svaka devojka sada da se ošiša”, “Pa devojke trče u frizerski salon dok mi pričamo“, “Izgledaš sveže i izvanredno, volim te“, neki su od komentara. Inače, ovo nije prvi put da manekenka pokreće nove modne trendove – šta god da uradi, bilo da je to frizura, šminka ili garderoba, automatski postaje viralno!

@haileybieber

oops 🔪👩🏼‍🍳💇🏼‍♀️

♬ original sound – sped up sounds

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Justin Bieber za rođendan stigao u Evropu!

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.