Justin Bieber za rođendan stigao u Evropu!

Justin Bieber danas proslavlja svoj 27. rođendan, a njega dočekuje na našem kontinentu jer je zajedno sa Hailey došao na Fashion Week u Parizu koji počinje danas, piše Daily Mail. Hailey i Biebs čak su skupili i hrabrosti da se prošetaju ulicama, a ni paparaci nisu uspeli da im pokvare dan.

Nedelja mode u Parizu uvek magično privlači zvezde, ali naravno, ove godine mnogi su odlučili da ipak ostanu kod kuće. Sa druge strane, Biebs i Hailey ništa ne prepuštaju slučaju, pa su nosili maske i tokom boravka na ulici. Doduše, za njih je to i odličan način da sakriju svoje identitete!

Iako se Hailey bavi manekenstvom, čini se da je njihova poseta pre turističkog nego poslovnog karaktera, i da im je ovo savršen izgovor da mrdnu negde!

Justin je ovih dana najavio svoj šesti studijski album Justice, rekavši da živimo u lošim vremenima i da nam je potrebno vreme da zacelimo. “Stvarajući ovaj album moj cilj bio je da kreiram muziku koja će vam pružiti komfor, da stvaram pesme sa kojima će se ljudi povezivati i osećati se manje samim. Patnja, nepravda i bol ostavljaju ljude bespomoćnim. Muzika je sjajan način da nas podseti kako nismo sami.”

“Meni je jasno da ne mogu muzikom da rešim nepravde, ali znam da ako svi uradimo svoj deo, onda smo mnogo brže ujedinjenju. Ovo je samo moj mali doprinos. Moj doprinos. Želim da pričamo o tome šta je pravda, kako bismo zacelili rane”, zaključuje on.

Pročitajte još  Madison Beer priznaje: Od Justina dobijam ljubavne savete!

Mnogi se nadaju da je ovo njegov povratak u formu kad je reč o muzici, ali potpuno razumljivo, Biebs i ne pokušava da priča na temu koncerata. Kako stvari stoje, nijedna zvezde ne namerava da ove godine započne turneju, a one koje su bile zakazane, nastavljaju da se otkazuju. Dakle, ni ova godina neće biti puno lakša od prethodne.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Justin Bieber za rođendan stigao u Evropu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.