“Zaljubila sam se u ovo mesto”: Camila Cabello posetila gorile u Ruandi!

Pevačica Camila Cabello podelila je svoje uzbuđenje sa obožavaocima nakon posete srebrnim gorilama u najpopularnijoj turističkoj destinaciji Ruande, Nacionalnom parku vulkana.

Izražavajući svoju reakciju nakon posete gorilama, Cam je tvitovala da ni u najluđim snovima nije zamišljala da će jednog dana moći da prošeta kroz kišnu šumu i da će moći da pogleda srebrnu gorilu u oči i da se “bukvalno pokloni u njenom prisustvu”: “Znajući da smo mogli da doživimo ovakvo iskustvo i da smo mogli da podelimo prostor sa ovim divovima zahvaljujući ljudima posvećenim njihovom očuvanju i zaštiti, zaljubila sam se u ovo mesto i ljude koje smo sreli usput” napisala je pevačica na svom Twitteru.

Takođe, Camila je posetila i Memorijal genocida u Kigaliju, dodajući da su “Ruandci saosećajni, otporni i snažni ljudi”. Inače, osoblje CNN Travel-a je proglasilo Ruandu za svoje „najbolje destinacije za posetu“ 2023. godine, a pored toga, Nacionalni park vulkana su ranije posećivale mnoge sportske i muzičke zvezde.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Vidimo se ove jeseni: Camila Cabello će se pridružiti The Voice-u!

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.