Agencija BTS-a zamolila fanove da ne šalju poklone i pisma Jinu!

Otkako je Jin otišao u vojsku, fanovi ne prestaju da brinu, te čine sve kako bi se njihov idol dobro osećao. Baš iz tog razloga, agencija Big Hit Music je objavila saopštenje u kojoj je ljubazno zamolila fanove da se uzdrže od slanja pisama kampu za obuku, kao i da ga ne posećuju na dan ceremonije dodele diploma za obuku regruta.

“Jin je stacioniran u centru za obuku namenjenom posebno za vojnu obuku zajedno sa redovnim vojnim osobljem. Ako u centar odjednom stigne veliki broj pisama i poklona fanova, bilo bi ih teško uskladištiti, a lako bi mogli da se izgube. Molimo vas da se uzdržite od slanja bilo čega poštom. BIGHIT MUSIC će pomoći Jinu da proveri sve tople poruke koje fanovi ostavljaju na platformi Weverse koristeći hešteg #Dear_Jin_from_ARMY. Molimo vas da se uzdržite od slanja pisama i poklona čak i nakon što završi obuku za regrute i bude stacioniran u svojoj vojnoj bazi”, zamolila je kompanija fanove.

“Takođe bismo želeli da vas zamolimo za saradnju tokom Jinovog diplomiranja. Kako bismo sprečili bilo kakve probleme koji bi mogli nastati zbog gužve, molimo fanove da se uzdrže od posete. Umesto toga, molimo vas da svoje srdačne reči podrške i oproštaja zadržite u svojim srcima”, dodala je agencija, koja je na kraju zatražila od fanova da nastave da podržavaju Jina i naglasila da će mu pružati podršku koliko god je potrebno.

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa počinje u nedelju, koje zvezde želite na listi?

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Sceenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.