Louis Tomlinson snažno zagrlio obožavateljku u emisiji “Late Late Show”!

Louis Tomlinson ima najposvećenije obožavaoce. James Corden mu je to dokazao u emisiji “Late Late Show” u utorak uveče kada je bivšoj zvezdi One Direction-a predstavio seriju slika sa nekim od kreativnih znakova na njegovim koncertima!

„Odložena operacija zbog ovoga“, glasio je jedan. Drugi su glasili: „Ako želiš još jednog psa, mogu da lajem” i „Ti si kao moj čaj: vruć i britanski.” Louis je rekao da ga ovi posteri definitivno ponekad nasmeju, ali i ometaju da često zbog toga zaboravi tekstove na koncertima. Najbolji znak je, međutim, bio od obožavateljke koja je jednostavno napisala: „Imam veru u budućnost da ću te sresti danas“, zajedno sa „listom obaveza“ koja glasi „upoznaj Louisa Tomlinsona“. Ta mlada žena, Jessica, čekala je u redu mnogo pre početka emisije, a kada je James upitao Louisa da li može da joj pomogne da precrta stvari sa svoje liste, on je srećno prihvatio i potrčao u gomilu da je snažno zagrli!

Takođe, Louis je odsvirao baladu “Bigger Than Me“ sa svog predstojećeg albuma “Faith in the Future”. „Bilo je izazovno izaći iz benda veličine One Direction i onda nekako muzički pronaći svoje noge“, rekao je o svom debi solo albumu “Walls”. I,  iako je neizmerno ponosan na taj album, pevač je opisao proces pokušaja i grešaka kroz koje je prolazio na početku svoje karijere, kao i da ga “Faith” jasnije definiše kao umetnika. „To me čini zaista ponosnim, definitivno“, rekao je.

Što se tiče najtežeg pitanja koje je James postavio svom starom prijatelju – ono za koje je rekao da dobija skoro svaki put kada se pojavi na društvenim mrežama – to jest, da li će kidnapovati Louisa i bivše članove 1D? „Čini mi se neprijatno“, priznao je James dok se Louis pitao zašto bi to neko želeo. „Mogao bih da te kidnapujem i stavim u sobu i nateram da još jednom nastupite zajedno“, pretpostavlja voditelj i dodaje: „Da li si otvoren za kidnapovanje?”. “To je definitivno pitanje koje mi nikada ranije nisu postavljali“, rekao je Louis sa prijatno zabrinutim pogledom.

Pročitajte još  Louis Tomlinson "sahranio" 1D: Naše pesme su besmislene!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.