Louis Tomlinson “sahranio” 1D: Naše pesme su besmislene!

Louis Tomlinson jeste najveći zagovornik okupljanja One Directiona, ali to ne znači da on nije spreman da iskritikuje sopstvenu grupu, jer ističe da su oni stvarali besmislene pesme koja nemaju nikakvu vrednost, već su rađene sa namerom da osvoje mase i dođu do vrhova top lista širom sveta!

Kako Louis ističe, on nikad nije uživao pišući pesme za 1D baš zato što su one bile rađene na kalup. “Biti u grupi kao što je One Direction, tipu grupe odakle mi i odakle ja potičemo, to nije stvarnost”, priča Louis. “Cilj je samo dostići brojeve 1 koliko god puta možete, smisliti najbolje refrene, napraviti najbolje poslove, sve mora da bude što veće.”

“Radili smo pesme koje su bile opšte, tako da su se uklapale u profile nas četvorice ili petorice, pa su samim tim bile mnogo manje lične”. Louis kaže da je to ujedno i bio razlog zašto se on odlučio da uradi solo album. “Poslušao sam ga i bio sam veoma ponosan jer znam koliko sam se promenio usput. Moji stihovi su iskreni, možete se pronaći u njima, a stihovi su mi važni pa sam srećan sa svojim rečima i što mogu ljude da nateram da nešto osete.”

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan umire od straha gledajući seriju, Louis ga proziva preko Twittera!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.