Izvor blizak manekenki otkriva: Maya Henry je veoma uznemirena nakon što je Liam Payne naglo prekinuo vezu!

Maya Henry nije bila spremna za pravac u kom su stvari krenule sa bivšim Liamom Payneom. Iako je par raskinuo veridbu pre mesec dana, Mayi svakako nije bilo sve jedno, a izvor blizak manekenki je za E! News otkrio da je veoma uznemirena. Činjenica je, ona se i te kako namučila.

“On je iznenada prekinuo vezu sa njom, i sada je veoma uznemirena. Definitivno su imali svoje uspone i padove u vezi”, podelio je izvor. Dana 23. maja, jedna fan stranica je objavila fotografiju Liama sa drugom ženom i označila je Mayu, verujući da je to ona. „Toliko volim sve fanove, ali molim vas prestanite da mi šaljete ove slike mog verenika u zagrljaju druge žene“, prokomentarisala je ispod objave. “Ovo nisam ja i dovoljno je teško znati da se ovo dogodilo, a da to nisam videla. Dosta je bilo.”

Par je počeo da se zabavlja 2019. godine i najavio je veridbu sledeće godine. Međutim, u junu 2021, Liam je podelio da su raskinuli, a kasnije je priznao da „nije bio baš dobar u vezi“.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Liam Payne objavio očajan album, fanovi ga sahranili zbog uvredljive pesme!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.