Maj je mesec, a Marcus i Martinus zatrpani su snegom!

Maj je mesec i vreme je konačno prelepo… sem za Marcusa i Martinusa! Norveška i inače nije baš topla zemlja, a naročito na dalekom severu zemlje gde žive ova dva slavna momka. Uostalom, to najbolje ilustruju njihove nove fotke!

Momci od početka pandemije mnogo vremena provode igrajući fudbal, a s obzirom da se takmiče u zvaničnim ligama rezervnih timova, očigledno su veoma dobri… Dovoljno dobri da su mnogi i poverovali u našu lažnu vest objavljenu za prvi april! Ipak, i jedan i drugi ističu da nikad sebe nisu videli kao profesionalne fudbalere, već da jednostavno uživaju u ovom sportu koji im pomaže da ostanu u formi.

No, ono što ovde najviše privlači pažnju jesu nestvarne slike, posebno ona na kojoj vidimo kako pada gust sneg i lagano pokriva travnatu površinu! Ipak, dok bi nekome bilo strašno da živi u mestu gde sneg može da padne u skoro svakom mesecu, Marcus i Martinus su prave lokal-patriote, i još ne pokazuju nameru da se odsele iz porodičnog doma.

Pročitajte još  Više nisu tinejdžeri: Marcus i Martinus obasuti ljubavlju za svoje 20. rođendane!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.