Nema nikakvog pritiska: Oh My Girl govorile o novom albumu “Real Love” i ogromnom uspehu koji su postigle!

Devojke iz kpop grupe Oh My Girl su pre dva dana objavile novi album “Real Love”. S obzirom da pre toga dugo ništa nisu objavljivale, verovatno ćete pomisliti da su bile pod ogronim pritiskom. Međutim, umesto toga, osetile su se ponosno što su ponovo na sceni i što iz dana u dan sve više rastu kao umetnice.

Seunghee je uzbuđeno prokomentarisala: „Tako sam srećna i velika mi je čast što smo objavile naš drugi celi album. Napunili smo ga temama o tome ‘kakvu muziku isprobavamo’ i ‘kakve priče smo želele da vam ispričamo’ kao Oh Mi Girl. Molimo pažljivo slušajte svaku pesmu.” „Real Love“ je prvo izdanje Oh My Girl u poslednjih deset meseci od „Dear OHMYGIRL“ i njihovog prvog celog albuma kojeg su objavile pre tri godine. Pa, što se toga tiče, YooA je podelila: „Povrh svetle i živahne slike Oh My Girl, mislim da je ovo album koji pokazuje našu jaku i zrelu sliku.”

Mimi je opisala njihovu naslovnu pesmu „Real Love“, rekavši: „To je pesma koja hvata trenutak kada se zaljubite, kada sve na svetu izgleda nepoznato. Sadrži mnogo novih emocija. U zavisnosti od konteksta ili ličnog iskustva sa kojim ga uskladite dok slušate, atmosfera će biti drugačija.” Kada je Jiho prvi put čula demo „Real Love“, mislila je da je misteriozan sa raznim čarima. Ona je to ovako opisala: „Početak ima svetao ton, ali kada dođete do kraja, postoji neodoljiv osećaj. Dok sam snimala, trudila sam se da naglasim ovu atmosferu. Da bih izrazila razvoj između prvog i drugog stiha, otpevala sam drugi refren jače.”

U poslednje vreme, grupa je izdavala hit za hitom – pesme poput „Nonstop“, „Dolphin“ i „Dun Dun Dance“. Grupa je izrazila zahvalnost za ovaj uspeh i objasnila da su osećale odgovornost, a ne pritisak uoči ovog novog izdanja: “Iskreno, uvek postoji želja za pozitivnim rezultatima, ali nema nikakvog pritiska. Naročito ovog puta, shvatila sam da ne možete dati prioritet rezultatima kad god nešto radite. Verujem u svoje članice i znam da će dobro proći. Zato nema nikakvog pritiska i nećemo razmišljati o rezultatima”, iskreno je rekla Mimi.

Pročitajte još  Članice jedne grupe su na samom vrhu: Ove k-pop pevačice su trenutno najpopularnije u Koreji!

Ovog aprila, Oh My Girl će proslaviti sedam godina od svog debija. Na pitanje zašto su tokom svoje karijere toliko voljene, grupa je izabrala „prijateljstvo između članova“ i njihovu „jedinstveno pozitivnu energiju”, kao jedini razlog. One će nastaviti da rade punom parom kao do sada, a neki od njihovih narednih ciljeva jeste da postanu nalik parfemu koji može da vam pomogne da poboljšate raspoloženje.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Oh My Girl

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.