(G)I-DLE objavile novi album „I Never Die“ i podelile svoja osećanja i dalje ciljeve!

Konačno, devojke iz kpop grupe (G)I-DLE  su objavile svoj prvi album posle godinu i dva meseca, pod nazivom “I Never Die”. Inače, one su 2021. izdale album “I Burn”, a sada su podelile svoja osećanja u vezi sa izdavanjem svog prvog celog albuma i govorile o daljim ciljevima.

Članice su govorile o novim pesmama, a Soyeon je prvo opisala album, rekavši: „Naš prvi ceo album je o našim osećanjima i mislima koje se nalaze ispred predrasuda sveta. On priča priču o konfrontaciji i dokazivanju naše vrednosti svetu“. Inače, (G)I-DLE su isprobale tri nova koncepta za svoje albume, „RiSKY“, „CHiLL“, i „SPOiLED“, a Miyeon ih je zatim i objasnila: „Pokušale smo da pokažemo naše zrele izraze i emocionalnu dubinu kroz ove vizuelne koncepte. ‘RiSKY’ prikazuje donekle opasan koncept, ‘ChiLL’ prikazuje opušten, hladan koncept osvetničkog odreda, a ‘SPOILED’ opisuje heroja koji je nezaustavljiv, ali u isto vreme privlačan.“

Što se tiče učešća članica na albumu, Minnie, koja je učestvovala u stvaranju „Already“ i „Escape“, rekla je: „Veoma smo se trudile za naš prvi ceo album i sve smo učestvovale u produkciji“. Yuki je radila na kompoziciji „Polaroid“ i „Liar“, i dodala : „Velika mi je čast. Naporno sam radila na kompoziciji. Zaista sam srećna što ću podeliti svoju pesmu sa našim fanovima“. Soyeon je zatim predstavila naslovnu numeru „TOMBOY” i objasnila da ova pesma pokazuje samouvereni stav grupe. Inače, ona je učestvovala u kompoziciji, tekstu i aranžmanu glavnog singla, a takođe je radila i na sledećim numerama – „Never Stop Me“, „Villain Dies“, „Escape“, „Liar“ i „My Bag“.

Pročitajte još  Soyeon ((G)-IDLE) otkrila da je proganja uspeh debi singla "LATATA"!

Devojke su na kraju govorile o cilju koji su želele da postignu, pa je Yuki prokomentarisala: „Bilo bi sjajno postići dobre rezultate na muzičkim platformama, ali kao što uvek kažemo sebi, samo želimo da nastavimo da radimo ono što radimo.  Želim da ostavimo dobar utisak na Neverland (fanove).“ Zatim je Minnie nastavila i zaključila: „Ako osvojimo prvo mesto, snimićemo poseban video sa konceptom koji Neverland izabere za nas.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/(G)I-DLE

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Latest posts by Anđela Lekić (see all)

Pročitajte još  Leonora nam šalje kviz o grupi (G)I-DLE!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.