Konačno se oglasio: Joe Alwyn prokomentarisao svoju vezu sa Taylor Swift!

Joe Alwyn je svima stavio do znanja da je Taylor Swift njegova jedina devojka. Iako u televizijskoj seriji “Conversations With Friends” njegov lik uživa u otvorenoj vezi, za Britanca ta ideja nije ni deo njegovih najluđih snova. Inače, njih dvoje su u vezi već šest godina, a fanovi o tome vrlo malo znaju. Sada, glumac je na neki način osvetleo svoju romansu sa pevačicom.

„Mislim da ljudi mogu da rade šta žele i sve ono što ih čini ih srećnim“, rekao je 8. februara. „Očigledno sam srećan u monogamnoj vezi.“ Iako su Taylor i Joe zajedno od 2016. godine, imali su samo nekoliko javnih pojavljivanja zajedno – i jedva da su ikada razgovarali o svojoj romansi. Međutim, 2020. godine, pevačica je fanovima dala mali uvid u njihovu ljubavnu priču.

Govoreći o svojoj vezi za Rolling Stone, Tay je priznala: “Definitivno sam donela odluke koje su učinile da moj život više liči na onaj stvarni, a manje na priču koja se komentariše u tabloidima”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Šta će se dešavati nakon što se zakaže veliki koncert na našim prostorima?
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.