Dečko Taylor Swift, Joe Alwyn: Ne želim da se mešam u diskusije o svojoj vezi!

Taylor Swift i Joe Alwyn zajedno su već tri godine, kao što Tay u pesmi “Lover” peva, “tri leta te volim”. Prijatelji Taylor Swift kažu da je ovo njena najbolja veza do sad, i da je očigledno da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo, ali njih dvoje su od samog početka odlučili da sa javnošću ne dele nikakve detalje vezane za njihovu ljubav!

Joe Alwyn je i sam ispričao kako ne planira da deli sa javnošću stvari koje su vezane za njegov odnos sa Tay, iako, naravno, novinari najčešće postavljaju baš takva pitanja. “Stvarno ne planiram da se petljam sa pričama s kojima ne želim da se petljam. Ako neko pravi veći haos oko nečega što me ne interesuje, samo ću se isključiti. Tako uspevam na nekom nivou sve to da izbrišem” objašnjava Joe.

Čini se da njih dvoje zaista uspevaju da “izbrišu” svu buku koja se oko njih stvara, naročito jer se i Tay slaže da je ova veza mnogo više od predmeta diskusije javnosti.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #190 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.