Originalni režiser “Harrya Pottera” želi da snimi film “Cursed Child” sa glavnim triom

Nije postojao pravi film „Hary Potter“ još od “Deathly Hallows” – 2. deo iz 2011. godine, čak i dok je spin-off serija „Fantastic Beasts and Where to Find Them“ uveliko u toku. Ali ipak, voljeni univerzum koji je stvorila J.K. Rowling nastavlja da oduševljava srca i umove — i podstiče nade fanova za filmsku adaptaciju drame „Harry Potter and the Cursed Child“ iz 2016.

Drama, koju je napisao Jack Thorne sa J.K. Rowling i Johnom Tiffanyem, dešava se 19 godina nakon događaja iz romana „Harry Potter and the Deathly Hallows“ iz 2007. godine, a prati Harrya Pottera kao načelnika Odeljenja za sprovođenje zakona magije u Ministarstvu magije.

Taj vremenski skok od skoro dve decenije znači da bi, ukoliko bi se odigrala filmska adaptacija, zvezde originalnog filma „Harry Potter“ – Daniel Radcliffe (Harry Potter), Ema Watson (Hermione Granger) i Rupert Grint (Ron Weasley) – tehnički mogle da igraju u filmu. To je upravo ono čemu bi se reditelj Chris Columbus nadao, što se navodi u novom intervjuu u Variety-ju povodom proslave dvadesetogodišnjice prvog filma.

Pročitajte još  Jedna osoba fali, Emma plače: Pogledajte trejler za povratak Harryja Pottera!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Potter

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.