Nakon osam godina: Big Time Rush objavili novi singl!

Momci iz grupe Big Time Rush se vraćaju na veliki način. U ponedeljak 13. decembra, bend je objavio „Call It Like I See It“, svoj prvi singl u poslednjih osam godina. Na sunčanoj stazi, kvartet — koji je karijeru započeo u svojoj istoimenoj Nickelodeon televizijskoj komediji od 2009. do 2013. — peva uz zvuke truba i svetlucavih sintisajzera.

U intervjuu za People, pop grupa je otkrila kako je bilo vratiti se zajedno u studio skoro deceniju nakon njihovog raspada 2013. „Definitivno smo imali neke grube zakrpe, imali smo problema sa pronalaženjem našeg zvuka i poznavanjem vizije muzike. Ali najbolji deo je sada kada smo se okupili … samo smo ušli otvorenog srca, otvorenog uma o muzici i malo tekile,” rekao je Henderson.

Nakon prvog ponovnog okupljanja preko Zoom-a tokom pandemije u junu 2020. godine, Big Time Rush je najavio par reunion emisija u Njujorku i Čikagu prošlog jula. Poslednje pravo studijsko izdanje benda bio je njihov treći album 24/Seven, koji je zauzeo 4. mesto na Billbordu 200 nakon objavljivanja 2013. godine.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Big Time Rush

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Od Lane nam stiže odličan BTR kviz!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.