“Možda želim da postanem otac”: Tom Holland govori o planovima za budućnost

Tom Holland bio je iskren o svom petogodišnjem planu i ciljevima za budućnost. Dok je govorio za The Hollywood Reporter, glumac je diskutovao o svojim planovima – od glume, gde je istakao da bi voleo da eksperimentiše sa raznovrsnim ulogama, do toga da bi možda želeo da postane otac, sa fokusom na budućnost, a ne karijeru.

Temu je započeo objašnjavajući svoju želju da eksperimentiše sa različitim ulogama: „Voleo bih da istražujem i isprobavam nove stvari sa različitim likovima”, rekao je Tom. Međutim, pošto glumi od svoje 11. godine, ne bi nas iznenadilo i da se bavi nečim drugim. „Možda samo želim da otvorim stolariju i da budem tata? Ne znam. Želim da narednih pet godina provedem stvarno razmišljajući o svojoj budućnosti, ne razmišljajući o svojoj karijeri”, iskreno je objasnio.

Tokom intervjua, on je takođe rekao da se oseća veoma privilegovanim i srećnim jer je tamo gde je trenutno. Iz svega ovoga, možemo zaključiti da mladi glumac stavlja akcenat na to kakva će njegova budućnost biti, dok ga karijera i njeno nasleđe preterano ne zanimaju.

Pročitajte još  Ekskluzivno: Tom Holland i Zendaya uživaju u zabavnoj vožnji skutera u Budimpešti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tom Hollnad

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.