Slatke uspomene: Lisa i Lena se prisećaju svojih početaka

Godine 2015. bliznakinje su počele da objavljuju plesne video zapise na društvenoj platformi TikTok. Za vrlo kratko vreme skupile su hiljade pratilaca – samo godinu dana kasnije bilo ih je preko milion. U međuvremenu, lepe devojke su se redovno pojavljivale i na televiziji.  U to vreme verovatno ne bi ni pomislile da će im karijera ići tako strmoglavo, a sada se njih dve prisećaju svojih početaka, putem vrlo slatkih snimaka.

Lisa i Lena su na Instagramu objavile prvi zajednički video koji su tada postavile. U tekstu ispod objave su se zahvalile svojim fanovima na velikoj podršci u proteklih šest godina. “Kakvo putovanje… Sve je počelo sa ovim snimkom… Da smo znale šta se dešava… Tako ludo”, napisale su devojke. Samo nekoliko minuta kasnije, objavile su i niz zajedničkih slika i izjavile: „Vreme leti“.

Ne samo bliznakinje, već i njihovi obožavaoci su se prisetili svih uspomena. “O moj Bože, to je bilo pre pet godina. Gledao sam vaš ‘Musical.ly’ i svaki dan mislio: ‘Želim da budem kao vas dve’ “, prokomentarisao je jedan korisnik. Drugi obožavalac je napisao da izgleda kao da je video slike tek od pre nekoliko dana.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza with Lisa and Lena: We never expected any of this!

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.