Veoma zahvalan: Avan Jogia nam otkriva ko je on

Avan Jogia je, može se reći, svestran umetnik. Tokom poslednjih nekoliko decenija, ovaj mladi glumac, pisac i novopečeni reditelj pojavljivao se na TV-u kao čupavokosi srcolomac (“Victorious”), hladnokrvni kralj iz 14. veka (Tut”) i glumac koji prepoznaje znake vanzemaljske apokalipse (“Now Apocalypse”), između ostalog. Jednostavno, on je i suviše miran i zahvalan umetnik, koga slava nikada nije ponela.

Iako je najpoznatiji po seriji “Victorius” u kojoj je glumio sa Arianom Grande, ovaj mladi glumac sa lakoćom prihvata različite uloge, pa je verovatno bilo predodređeno da će na kraju igrati u filmu zasnovanom na višemilionskoj franšizi video igrica, “Resident Evil: Welcome to Raccoon City” kao Leon Kennedy (u bioskopima ove srede) za koga je rekao da je njegov heroj video igara iz detinjstva. Na pitanje kako bira i igra svoje uloge, Avan je objasnio: ”Mislim da nikada nisam želeo da budem jedan od onih glumaca koji donose nešto specifično. Želim da imam brend, s tim da ću učiniti sve što je potrebno da prenesem određeni deo,a ta uloga bi mogla biti daleko od onoga što ja zapravo jesam.”

Glumac je progovorio i o seriji gde je glumio sa Arianom i Victoriom Justice,rekavši da je jako zahvalan na iskustvu koji je stekao i vremenu kojem je proveo: “Definitivno sam zahvalan na vremenu koje sam proveo u emisiji koja je tako voljena. To je imalo takav uticaj na moj život, čak iako nije podsticalo moje umetničke izbore. Nikad nije.”

Avan Jogia je, takođe, čovek iza kamere, sa svojim rediteljskim debijem u “Door Mouse”, za šta je rekao da je neverovatno iskustvo: “Napisao sam scenario pre šest godina i bio je naporan rad u pokušaju da ga napravim. Kada sam ga prvi put napisao, pokrivao je teme o kojima su ljudi sada zainteresovani za razgovore, kao što su teška pitanja bogatih, sistemi ugnjetavanja i boja kože… Sve teme za koje niko nije smatrao da su prikladne.” Takođe, napisao je knjigu “Mixed Feelings” o identitetu, rasi i religiji, što je delimično insipirasno na njegovom iskustvu.

Pročitajte još  Victoria Justice i Avan Jogia u glavnim ulogama: "The Outcast" je od danas na internetu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Avan Jogia

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.