Momci iz BTSa se pridružili Instagramu!

Svih sedam članova K-pop benda BTS, nominovanog za Grammy, pojedinačno se pridružilo popularnoj aplikaciji Instagram. V (Kim Taehyung) je oborio rekorde sakupivši 15,6 miliona pratilaca za samo 19 sati, a već sada ima 19,1 milion. Južnokorejski pevač – koji je 30. decembra napunio 26 godina – otišao je na Instastori da svojim fanovima kaže: “Molim vas, pazite na mene.”

V-jeva prva objava bila je pod naslovom “Beba dinosaurusa dooly”, a njegov kolega iz benda Jimin je prokomentarisao: “Jesi li još uvek viši od mene?” Takođe, objavio je nekoliko selfija u ogledalu, uključujući jedno gde je njegovo lice prekriveno kremom za brijanje. Najmlađi član benda, Jeon Jungkook, je drugi po najvećem broju pratilaca benda sa 18,2 miliona,a za njim Jimin sa 17,7 miliona. Najstariji član, Jin, sakupio 17,4 miliona, Suga 17,2 miliona, vođa grupe RM 17,1 milion, a J-Hope takođe 17,1 milion pratilaca.

Svaki član menadžerske kompanije Big Hit Entertainment prati samo sedam drugih Instagram naloga – jedni druge i zvaničnu BTS stranicu. Nejasno je da li je V uspeo da svrgne sa trona kpop zvezdu Moon Tae-ila, koji je oborio Ginisov svetski rekord za najbržeg korisnika (1 sat i 45 minuta) i dostigao milion pratilaca 6. jula.

Pročitajte još  Tumblr brojke kažu: Jungkook i BTS su najpopularnije K-pop zvezde 2019. godine!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.