“Zamišljale smo negativne ljude u našim životima”: Little Mix otkrivaju da su tražile terapiju nakon izlaska Jesy Nelson

Članice grupe Little Mix iskreno govore da su bile podvrgnute terapiji kao trio nakon što ih je bivša članica benda Jesy Nelson napustila prošle godine u decembru. Sama situacija za devojke nije bila ni malo laka, zato ne iznenađuje činjenica da je terapija devojkama bila preko potrebna. Objasnile su i značenja novih pesama na jubilarnom albumu, koji je proslava deset godina postojanja grupe.

U novom intervjuu, pobednice X Factora – Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock i Jade Thirlwall, iskreno su govorile o zajedničkom lečenju, a nova mama Perrie je priznala da im je terapija bila “zaista potrebna.” Govoreći za Buzzfeed, devojke su takođe detaljno opisale kako su njihove terapije bile inspiracija za pesmu “Cut You Off”, koja govori o izbacivanju toksičnih ljudi iz života. Perrie kaže da su terapije usledile nakon teške godine usred pandemije korona virusa i Jesynog napuštanja grupe.

Objasnila je: “Cut You Off  je o nekome ko je zaista toksičan u vašem životu i ne želite ga više. Mi smo zapravo išle na terapiju kao grupa, što mislimo da je bilo od velike pomoći. Rečeno nam je da zamislimo ljude koji su negativni i zbog kojih se ne osećamo dobro”. Onda je dodala: “I zamislile smo da smo velike makaze za odsecanje ljudi”, a Jade je smislila koncept da od toga napravi pesmu.

Pročitajte još  Lodo, Tini, Demi, 1D, Biebs, Sel... Koja zvezda izgleda najbolje kao lutka?

U protekloj godini došlo je do velikih promena u životima devojaka, ne samo odlaskom Jesy, već i dobrodošlicom nova tri člana Little Mix porodice, nakon što je Perry dobila dečaka Axela, dok je Leigh-Anne rodila dva blizanca.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.