Tini Stoessel: Zubi su mi ispadali dok sam pevala “En mi mundo”!

Tini Stoessel je u svojoj zemlji megazvezda, ali ona je ponekad devojka kao i svi mi! I ona je mlađe dane provela gledajući Maria Casasa i bila je krajnje opsednuta njim, a iako je od rane mladosti dobijala sjajne uloge počev od “Violette”, nije ni na tom polju sve uvek prolazilo glatko. Kako ona kaže, na jednom setu su joj ispadali zubi!

Naime, jedna od čuvenih pesama “Violette” pod nazivom “En mi mundo” donela je Tini ozbiljan problem! “Dok sam pevala tu pesmu ispadali su mi zubi, tako da su mi za otvaranje šoua nabavili lažne zube. Više se ne sećam ni kraja serije kako treba, ali tri godine pevanja i 80 delova je zaista mnogo rada” otkriva ona. Da li ste išta od ovoga primetili?

Tini otkriva i da bi zahvaljujući “Violetti” volela ponovo da glumi: “Kad si Disneyjeva ‘Violetta’, možeš sve. Imaš mnogo iskustva sa kamerom. Ponovo bih glumila, uvek sam volela da budem neki lik, i u ‘Violetti’ sam uživala” zaključuje ona za francuski portal.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Serija Tini i Sebastiana Yatre stiže na Disney Plus
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.