Ariana Grande pravi pauzu od snimanja muzike!

Ariana Grande je, i pored toga što nije bilo mnogo nove muzike u njenom životu 2021. godine, bila izuzetno aktivna i prisutna – uskoro ćemo je gledati u žiriju „The Voicea“, a otkrila je i da je spremila svoju kolekciju kozmetike. Uz sve ovo, Ari se ove godine i udala za svog dečka Daltona Gomeza, tako da obaveza je na pretek! Uz sve to, Ari će definitivno od muzike napraviti malu pauzu.

„Od muzike planiram da napravim pauzu da bih istražila druge načine pričanja priče ljudima. Muzika svakako jeste jedan od načina“ ističe Ari za Allure, koji je u fokus stavio jedan od njenih novih načina da komunicira sa publikom – kolekciju kozmetike sa posebnim akcentom na oči!

„Oči su naš prozor za pričanje priča, naš beg, emocije, izvor komunikacije. Očima možete da kažete više nego rečima“ smatra pevačica. Ipak, razloga za brigu najverovatnije nema, jer Ari neće predugo izdržati bez muzike!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Morala da reaguje: Victoria Justice optužena da ponovo vređa Arianu Grande!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.