Sofia Carson o “Descendants” porodici: Imamo grupni čet i stalno pričamo!

Ekipa “Descendants” filmova je, nažalost, izgubila Camerona Boycea, velikog prijatelja, i Sofia Carson često priča kako je to bio težak trenutak i kako im je i dalje teško. Ipak, ekipa se drži zajedno koliko god im obaveze dozvoljavaju, pa je Sofia otkrila da postoji grupni čet u koji određeni glumci “Descendants” rado svrate!

“Imamo grupni čet i tokom godine se dešavaju događaji koji nas konstantno vraćaju zajedno i onda pričamo. Disney filmovi su blagoslov koji te veže za ljude zauvek. Mi smo postali prava porodica” priča Sofia prvenstveno o Dove Cameron, Booboou Stewartu i Chini Anne McClain.

U međuvremenu, Sofia je veoma aktivna kad je muzika u pitanju, pa ima novu numeru “He Loves Me, But…” i iako je pesma odlična, ona i dalje ne uspeva da prebaci ni pola miliona pregleda, pa joj fanovi poručuju da promeni muzičku kuću zbog slabe promocije. Poslušajte i vi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sofia Carson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Sofia Carson nam predstavlja spot za svoj novi singl, "Rumors"!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.