Kim Jong-un izjavio: K-pop je opaka bolest koje se treba rešiti!

Smatrate li da K-pop uništava korejsku naciju? Logično bi bilo da on naciji masovno pomaže, jer nas zapravo približava njihovoj kulturi i čini da je svi volimo, ali neki se sa ovim ipak ne slažu. Diktator Kim Jong-un ne deli ovo mišljenje, već smatra da K-pop čini samo zlo!

“Za Kim Jong-una, ova invazija u Južnoj Koreji je prešla granice. On se boji i da bi Južna Koreja mogla zameniti Severnu. Mladi u Severnoj Koreji već govore kako Kim Jong-unu ne duguju ništa. Moraće da pazi ako želi da zadrži mlade i budućnost” priča se o diktatoru te zemlje, a on smatra da je K-pop “opaki kancer” koji razara naciju zbog “vulgarnosti” i kako uništava omladinu. Postoje čak i ozbiljne kazne za ljude koji prate južnokorejsku muziku!

Kina je dobar (odnosno, loš) primer sabotaže određenih K-pop stvari, jer ona redovno zabranjuje BTS, a što se Severne Koreje tiče, u njoj su čast imale da nastupe Red Velvet, ali očigledno ne na radost njihovog diktatora.

Pročitajte još  Oglasila se režiserka: Da li je novi spot Taylor Swift plagijat?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Twice

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Kim Jong-un izjavio: K-pop je opaka bolest koje se treba rešiti!

  1. Slažem se sa Kimom, sve te grupe treba ZABRANITI! To uopšte nema veze sa njihovom kulturom i ponašanjem nacije! Čist kičeraj, neukus i glupranje. Stvarno je došlo vreme da se te grupe raspuste i da im se zabrani rad!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.