Oglasila se režiserka: Da li je novi spot Taylor Swift plagijat?

o-TAYLOR-SWIFT-BAD-BLOOD-REDHEAD-facebook

Otkako je Taylor Swift objavila spektakularan spot za pesmu “Bad Blood”, traju glasine da je u pitanju plagijat, odnosno da je on kopija videa K-pop grupe 2NE1 za “Come Back Home”.

bb

Zato je bilo najinteresantnije čuti šta o svemu misli režiserka spota “Come Back Home”, Shin Dong Geul koja se sad oglasila. Ona smatra kako Taylor nije učinila ništa loše i da je nemoguće izbeći određene sličnosti. “Uglovi jesu slični, ali ne mislim da je u pitanju kopija”, priča ona. “I mi smo koristili sadržaje koji se odavno viđaju u holivudskim filmovima naučne fantastike. Jednostavno, gledamo iste filmove.”

Režiser Taylorinog spota “Bad Blood” takođe je na svom TZviteru objavio kako mu se Shin Dong Geul koja mu je poručila da joj se taj video jako dopada i da nikad nije ni pomislila da je on bilo čija kopija. Primećuješ li ti previše sličnosti između dva spota?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nije uspeo: Čovek koji je tužio Tay jer mu se ne javlja izgubio na sudu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.