Da je sve bilo normalno, 2020. bi bila godina koncerata mladih zvezda

Famoza svaku godinu završava jednim ovakvim tekstom, ali čini nam se da je ova 2020. ipak posebna, da se najblaže izrazimo. Nažalost, u njoj je bilo malo stvari kojima smo mogli da se radujemo, iako smo imali smo velike planove. Pa, kad je već godina bila posebna, hajde da i ovaj poslednji tekst u njoj bude poseban.

Ovakav tekst idealan je da se prisetimo svega što se dešavalo u godini koja nam odlazi, ali šta raditi u godini u kojoj se ništa nije desilo? Kako nemamo čega da se podsećamo, vodimo vas u alternativnu realnost, u svet u kome nije bilo korone u 2020. godini. U toj realnosti, ovo je bila najbolja godina kad su u pitanju koncerti mladih zvezda.

Počnimo redom – još na proleće, razgovarali smo sa jednim koncertnim organizatorom u vezi dolaska k-pop zvezda ove jeseni, i kao što smo vam kasnije otkrili u pitanju su bile prilično velike zvezde. Mi smo potpuno ubeđeni da bi se jedan koncert sigurno desio pre kraja ove godine, jer organizator je imao direktan kontakt i praktično sve je bilo dogovoreno. Famoza bi naravno uradila sve da ovaj događaj pretvorimo u spektakl koji će biti nešto više od samog koncerta, i već smo imali nekoliko veoma zanimljivih ideja.

Hajde ipak da se nadamo da one nisu propale, već da samo čekaju bolje vreme da ih realizujemo! Ako je za utehu, prethodnih meseci samo smo dobili još dodatnih ideja kako da bilo koji naredni k-pop koncert vama učinimo nezaboravnim!

Još jedan nastup bez koje smo ostali trebalo je da nam prirede Marcus i Martinus. Momci su nam i sami otkrili da je plan bio da se oni vrate ove jeseni, što bi nam konačno dalo priliku da realizujemo jednu ideju koja se jako dopala i njihovom timu! Nadajmo se i da je taj plan još uvek moguć i sledeće godine, ali to će najviše zavisiti od MMera i toga koliko ih uopšte još ima zainteresovanih za nastupe momaka.

K-pop koncert i koncert Marcusa i Martinusa desili bi se u rasponu od najviše dva meseca, što bi bilo dovoljno da 2020. godinu učini najboljom kad je reč o koncertima mladih zvezda u Srbiji. Marcus i Martinus bi se vratili u Norvešku bogatiji za jedno neverovatno iskustvo koje bi ih vezalo za nas više nego što i mogu da zamisle u ovom momentu. Sa druge strane, znamo da bi k-pop koncert fenomenalno prošao, i da bi organizatori nakon toga pogotovu bili motivisani da dovode i druge zvezde, pa čak i ciljaju one najveće.

Međutim, da ne zaboravimo ipak da je vreme praznika i da nije vreme za tugovanje. Umesto da žalimo za ovom alternativnom stvarnošću, hajde da se svi nadamo da ćemo je proživeti u 2021. godini! Do tad, možemo samo da se nadamo da ćete ostati uz nas.

Mala Famoza ekipa trudi se koliko god može da i u ovo vreme držimo sajt u životu čekajući neko bolje vreme, a uvek smo tu i za vaša pitanja ovde, na Instagramu ili e-mailu. To što ste još uvek ovde je naša najveća motivacija!

Zato, želimo vam Srećnu Novu godinu, iskreno uvereni da posle 2020, stvari moraju ići samo nabolje!

Autor: Famoza.net 

Foto: Pexels/Polina Tankilevitch

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Da je sve bilo normalno, 2020. bi bila godina koncerata mladih zvezda

  1. Evo, već 3 godinu za redom čestitam vam i ne mogu da verujem da je već opet došlo vreme za novo godinu. Nadam se da će biti bolja i bogatija od ove u svakom smislu. Sve najbolje i dao vam Bog zdravlja! Za sve ostalo ćemo lako. ❤

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.