Sestre D’Amelio se trude da dobiju koronu u novogodišnjoj noći

Charli D’Amelio i njena sestra Dixie mogu sebi svašta da priušte, ali pitanje je da li je sad pravi momenat za rasipanje novca. Njihovo ponašanje jako ljuti javnost! Naime, devojke su odlučile da Novu godinu dočekaju na Bahamima i to u društvu svojih prijatelja.

Kako navodi Teen Vogue, neodgovorna ekipa već je otputovala na ovo tropsko ostrvo, i to iz najzaraženijeg dela Kalifornije! Mnogi zato veruju da su velike šanse da će neko iz grupe zakačiti virus i svima napraviti pakao. Neke od slika pokazuju ih u avionu, gde se vidi i da ne nose svi maske.

Sestre D’Amelio očigledno su bile svesne kakve će reakcije javnosti biti, pa se nisu oglašavale na društvenim mrežama. Ipak, džabe im to kad njihovi manje slavni prijatelji nisu mogli da izdrže a da se ne pohvale da idu tamo gde drugi ne mogu, kao i da prave budalama ostale Amerikance koji ostaju kućama.

U Americi je zdravstveno stanje loše skoro koliko u Srbiji jer je veliki deo bolničkh kapaciteta popunjen upravo COVID-19 pacijentima. Iako nije zakonom zabranjeno da neko ide na besmislena putovanja u ovo vreme, grad Los Anđeles izdao je naredbu da ljudi ostaju kod kuće, što su sestre i njihovo društvo izignorisali.

“Ovo je tako uznemirujuće. Njihov posao je bio samo da ostanu kod kuće i nastave da zarađuju suludi novac”, glasi jedan od tipičnih komentara. “Mnogi lekari rizikuju svoje živote svakog dana, a voleli bi samo da mogu da sede kod kuće. Ovo je razlog zašto zaraza ovoliko dugo traje. Bukvalno promovišu putovanje, mene je sramota. Bolje bi im bilo da ne smišljaju neka glupa opravdanja.”

Pročitajte još  Nije trudna: Addison Rae objasnila zašto je nije bilo na TikToku!

Nama je neverovatno da je neko sebe toliko spreman da izlaže riziku, i pitamo se kakvo je to zadovoljstvo proslavljati Novu godinu ne znajući da li ćete poneti korona virus kući i zaraziti nekog ko to neće preživeti?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Charli D’Amelio

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Sestre D’Amelio se trude da dobiju koronu u novogodišnjoj noći

  1. Ja zivim dvije ulice dalje od drugarice i slavile smo Novu godinu preko video call-a… Tolika neodgovornost sa njihove strane, a trebali bi da predstavljaju uzore!

  2. Veoma glupo ponašanje, pogotovo kada uzmemo u obzir da ti isti influenceri non stop apeliraju na ljude da ostaju kod kuće, drže distancu i nose maske. E pa dragi moji, naučite pokazati i dobar primjer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.