Tom Holland otkrio kako će izgledati u dugo očekivanom filmu “Uncharted”!

Tom Holland je jedan od najaktivnijih glumaca ove godine – čini se da je svuda u projektima i da sve stiže! Kako potvrđuje IMDb i svi mediji, konačno se snima film “Uncharted” baziran na istoimenim avantursitičkim video igrama! Snimanje je počelo ovog leta, a za lika Nathana Drakea odabran je glumac koji je siguran da će briljirati, jer je poznat po ulogama “Spajdermena” i navikao je na avanturističke priče – naravno da je u pitanju Tom Holland!

Tom je konačno pokazao na Instagram kako će izgledati u ulozi Nathana: “Drago mi je što smo se upoznali, ja sam Nate” napisao je on u opisu. “Uncharted” je bio u planu još od marta ove godine, pa je pandemija korona virusa usporila i njegovo snimanje – zbog toga je nastavljeno snimanje tek ovog leta, što je i Tom potvrdio objavivši traku na kojoj crvenim slovima piše “Nate”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day one #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Serijal video igara “Uncharted” postoji još od 2007. godine, a planiranje filma je trajalo sve do danas – svih ovih godina projekat je napredovao i stajao.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have you seen The Devil All The Time yet. If you haven’t, treat yourself to a little movie night. @netflix

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Tom će tek imati obaveza oko “Uncharted”, a nevezano za to, već je završio film pod nazivom “The Devil All The Time” i poziva ljude da ga obavezno pogledaju jer je odličan!

Pročitajte još  Ekskluzivna fotografija: Pogledajte kako Zendaya razigrano hrani Toma Hollanda sladoledom!

Što se Tomovog privatnog života tiče (ako išta stiže od ovolikih projekata!), dugo se pisalo da je u vezi sa Zendayom, pa se ispostavilo da to nije tačno i da je singl.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tom Holland

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.