Justin Bieber reklamira kulinarski šou Selene Gomez!

Justin Bieber kao da ne može bez svoje stare ljubavi, a to njegovu suprugu čini nesigurnom u sebe. Hailey će i sad biti pod stresom, jer je Biebs sad lepo ispromovisao kulinarski šou Selene Gomez, bolje nego što je pevačica i glumica to mogla i da sanja! Naravno, onda i ne čudi što su društvene mreže prosto eksplodirale!

Sve je počelo nakon što je Biebs na svom Instagram Storyju objavio sliku kako traži šta će da gleda na Netflixu, a veoma je upadljivo da mu je među prvim izborima i Selenin šou! Naravno, mnogi su ovo lako uočili, pa su krenili sa serijom tvitova i tumačenjima šta ovo znači! Naravno, treba istaći da ovo ne znači da Justin uopšte gleda Selenin šou, ali mnogi ukazuju da je teško ovo tumačiti kao slučajnost.

Naime, Justin ima osmocifren broj fanova na Instagramu, i naravno da vodi računa šta će i kad će objaviti. Zato mnogima ne deluje da je u pitanju samo greška, piše Capital FM. Jedna devojka tako je ostavila prilično logičan komentar u kome kaže, “Da budemo iskreni, ne vidi se da mu je serija na listi onih koje će gledati, ali mnogo je čudno što je objavio ovu sliku. Pokazao je Selenin kulinarski šou, iako zna da će čitav svet sad pričati o tome.

Pročitajte još  Ekspresan odgovor Niallu: Jus objavio novu romantičnu sliku sa Sel!

Jus je prethodnih godina više puta uhvaćen kako je na svojim uređajima pretraživao Selenu Gomez, ali on je sve to demantovao, pričajući da je u pitanju slučajnost. Međutim, što se češće ponavljaju ovakve stvari, manje je ljudi koji će mu poverovati! Selenatori su naravno uvereni da on to namerno radi, i da traži način kako da se vrati u centar pažnje.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.