Album za koji pljušte pohvale: BTS otkriva inspiraciju za album “Map Of The Soul: 7”!

Kada najpoznatiji K-pop bend na svetu BTS objavi novi album, u celom svetu je to glavna tema danima i nedeljama! Zato nismo iznenađeni pometnjom koja je nastala zbog albuma “Map Of The Soul: 7” koji je svetlost dana ugledao juče, ali pohvale koje bend dobija ovoga puta su neverovatne, kako za kvalitet pesama, tako i za čitav koncept i sve što ide uz promociju ovog ostvarenja. Za takve pohvale BTS je zahvalan svetu, a momci su za Variety i otkrili neke detalje o kojima do sada nisu pričali!

Kada je u pitanju inspiracija za ovaj album, uglavnom je svima bila enigma zašto on nosi naziv “7”, ali Suga je rešio i tu misteriju! “Odlučili smo da to bude ‘7’ jer smo sedam godina radili zajedno, i nas je sedmorica. To je i mnogo više od inspiracije, ovaj album sadrži naše priče” objašnjava Suga, a da sve bude još više simbolično za broj 7, ovoga puta su zaista svi bili uključeni u nastanak albuma! “Ono što je bilo i drugačije i mnogo zabavno jeste to što je mnogo više članova uticalo na oblik albuma ovaj put. I neki ljudi koji ranije nisu mnogo učestvovali, tako da je to vrlo važno” nastavlja Suga.

Momci su za Variety otkrili i koji su njihovi naredni ciljevi, gde su zapravo imali različite, a opet bliske želje: “Grammy nominacija” uzviknuo je Suga, “Solo nastup” smatra RM, i Suga zaključuje “I da dobijemo nagradu”.

J-Hope ima posebnu poruku za fandom pre nego što presluša album: “Želim da kažem ‘molim vas, preslušajte ga’ jer ovaj put se i ja nalazim dosta u ovoj muzici i imao sam šansu da stvarno razmislim o sebi. Dok slušate album naučićete mnogo toga o nama što niste znali do sad” otkriva on.

Pročitajte još  Gangnam Style izbačen: Južna Koreja zabranila puštanje brze muzike u teretani zbog novog talasa virusa!

Dok preslušavate novi album verovatno će vas zanimati koje pesme su kom članu benda posebno prirasle za srce, pa omiljenu pesmu svakog člana možete saznati ispod:

Suga: “UGH!”
RM: “00:00 (Zero O’Clock)”
Jin: “Moon”
J-Hope: “Friends”
Jimin: “On”
Jungkook: “My Time”
V: “UGH!”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.