Noah Centineo: Pokušavao sam drogiranjem da dođem do životnih odgovora!

Devojke, da se ne lažemo, sve smo jutros postavile “To All The Boys I’ve Loved Before: P.S. I still love you” kao primarnu stvar koju ćemo pogledati čim otvorimo oči 🙂 Film je svoju premijeru imao jutros po našem vremenu na Netflixu, a Youtube ovih dana pršti od intervjua sa glavnim glumcima ovog filma, raznih pitanja i zabavnih igara koje Noah Centineo i Lana Condor ispunjavaju. Ali, ono što smo mogli da čujemo od Noah-e i nije bilo tako veselo i šareno kao film u kome on glumi zavodnika Petera Kavinskog.

Noah Centineo ne krije da je u svojim tinejdžerskim danima ozbiljno konzumirao drogu ekstazi, popularno nazvanu Molly. Našavši se na naslovnoj strani online muške verzije časopisa “Harper’s Bazaar”, Noah je podelio više o svojoj priči i borbi sa narkomanijom. Noah je trezan od dana pre svoj 21. rođendana, a, kako kaže, pre toga je voleo da sa svojim prijateljima konzumira Molly i diskutuje o dubokoumnim filozofskim egzistencijalnim pitanjima, misleći da će mu droga pomoći da jasnije razmišlja i dođe do odgovora.

“Zapravo nije bilo mnogo toga što ne bih učinio. Nikad, nikada nisam ništa ubrizgavao, što je dobro. Pušio sam mnoge stvari. Stvarno sam bio uzrujan, čoveče. Bio je to zaista mračan period u mom životu.” Taj mračan period počeo je kada je imao oko 17 godina i još uvek se trudio da uspe u filmskoj industriji.

Kada je upitan šta mu je donela planetarna slava, rekao je da je to više blagoslov nego kletva, ali da je bolje da ga to pitaju za pet godina, kada će mu se možda i smučiti, a neće moći da izađe iz svega toga. Pola ženske populacije verovatno ne bi želelo da se Noah ikada povuče i zato nam je za sada drago što glumac ne namerava u skorije vreme da prestane da se bavi ovim poslom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.