Justin Bieber i Quavo predstavljaju spot za “Intentions”!

Justin Bieber se sprema za spektakl koji prati objavljivanje njegovog novog izdanja “Changes”, koje je ujedno i njegov prvi album nakon pet godina pauze, pa je u planu i velika turneja kojoj se Belieberi raduju, uprkos tome što su objavljene cene meet and greetova koje su ekstremno skupe. Nakon prvog singla “Yummy” Justin sad predstavlja i drugu pesmu, “Intentions” sa interesantnim životnim pričama u spotu.

Justinov album će ugledati svetlost dana simbolično na Dan zaljubljenih, kada je tradicija da voljene darujemo, a spot “Intentions” posvećen je ženama iz sigurne kuće Alexandria House koja ima misiju da vrati žene i decu na normalan život. Žene sa potresnim životnim pričama pojavljuju se u spotu i pričaju o tome kako su ostale bez doma, kakve su probleme imale sa poslom i edukacijom i snalaženjem generalno, i dobra strana svega je što će se podizati svest o ovim problemima.

“Posvećujem ti svu svoju pažnju, to je jedina moja namera, najbolja si i ne treba mi svedok za to” pevaju Justin i Quavo, a Jus ove reči, naravno, posvećuje dragoj Hailey Bieber. On će ovog vikenda nastupiti na Saturday Night Liveu gde će možda izvesti i ovu numeru!

Što se turneje tiče, ona će početi 14. maja u Severnoj Americi i trajaće do 26. septembra. Jus će sledeće nedelje već stati na binu kada izađe album “Changes”, jer je u planu malo predstavljanje albuma u privatnom abijentu u Londonu, gde će imati Q&A za fanove i izvođenje pesama akustično. Što se odlaska tamo tiče, fanovi mogu da osiguraju svoju šansu za kupovinu karte tako što će do subote naručiti na njegovom sajtu album, a od ponedeljka kreće zvanična prodaja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#INTENTIONS OUT NOW. Single and video. @quavohuncho thank you. ONE WEEK TO THE ALBUM #CHANGES

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Posvećenost: Danas je Biebsov prvi koncert u kontinentalnoj Evropi, fandom prespavao noć ispred arene!

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.