Veliki izazov: Može li jutjuber da pobedi estradu?

Objavljene su pesme kandidata za predstavnika Srbije na Evrosongu, koji će se održati od 12. do 16. maja u Roterdamu.

Trenutno po broju pregleda ubedljivo vodi Andrija Jo, jutjub zvezda, što je dodatno podgrejalo veoma aktivnu temu, odnosno “rat” koji se vodi ovih dana između “jutjubera” i “estradnjaka”, odnosno ko je jači.

Iza njega ostale su Hurricane, koje su pre objavljivanja pesama važile za favoritkinje i mnogi su ih već videli na Evrosongu.

Prvo polufinale, u kom će nastupiti Andrija Jo, održaće se 28. februara i pored njega, za finale će se boriti i EJO, Milica Mišić, Ivan Kurtić i Mistik Cello, Thea Devy, Karizma, Sanja Bogosavljević, Marko Marković, Srđan Lazić, Neda Ukraden, Amvon duo i Bilja, kao i Igor Simić, dok će se uz Hurricane 29. februara za top 6 takmičiti i Lift, Bane Mojićević, Bora Dugić i Balkubano, Bojana Mašković, Naiva, Rocher Etno Bend, Lazar Živanović, Ivana Jordan, Nenad Ćeranić, Ana Milenković i Milan Bujaković feat. Olivera Popović.

Pročitajte još  Andrija Jo je tema Alininog kviza!

Ko putuje u Holandiju kao predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije saznaćemo 1. marta – i otkriti može li jutjuber da pobedi estradu.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Veliki izazov: Može li jutjuber da pobedi estradu?

  1. ja se stvarno nadam da ce vas hurricane predstavljat! kad ki vec ne znamo prepoznat sta poslat tamo neka se bar vi plasirate ako nista u finale

  2. Iskreno,ili Hurricane ili Bane Mojicevic,ili najbolja opcija da niko ne ide jer mozemo samo da se obrukamo sa time ko se sve takmici na Eurosongu,znaci uzas

  3. Ipak nisam sigurna da je ideja da nas Andrija predstavlja na Evrosongu tako dobra. On youtuber, ne pevač, on se time bavi, bez uvrede, amaterski. Hurricane, su, na primer, dobra grupa koja bi nas predstavljala, jer one se glavno bave pevanjem. Naravno, svejedno je i ako on pobedi, Srbija će mu držati palčeve da nas predstavi kao lepu zemlju <3

  4. Budimo realni nema teorije da Andrija svoju pesmu izvede uzivo kako treba, a sa druge strane Hurricane su sve tri veoma veoma dobre pevacice i naravno da bi i svojim izgledom i glasom napravile nesto!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.