Upoznavanje Justina Biebera na novoj turneji je bolesno skupo!

Justin Bieber je na svojoj prošloj turneji prodavao meet and greet ulaznice po ludačkoj ceni od oko 2000 evra, a nažalost, ta tradicija će se nastaviti i ove godine. Biebs je objavio cene svojih VIP paketa, a one ne samo da su previsoke, već čak i obećani meet and greet ne izgleda kako biste se nadali.

Od četiri meet and greet paketa, samo onaj najskuplji koji košta oko 1400 evra omogućava vam da upoznate Jusa i to ne pojedinačno, već sa najmanje još troje ljudi! Pritom, ovde se zapravo samo navodi fotkanje sa Jusom i ne puno više od toga, da možete zaboraviti na to da ćete sa njim razmeniti par reči. U ostatku cene obuhvaćeni su šetnja kroz bekstejdž. nekoliko poklona, slatkiši i piće kao i mesto za sedenje u parteru. Treba reći da je ovo ipak sniženje od 500 evra u odnosu na prošlu turneju gde je m&g takođe podrazumevao slikanje sa Biebsom u grupi sa još troje do petoro ljudi. Kao što se možda sećate, Justin je na kraju otkazao meet and greetove u Evropi, pa su šest Beliebera koji su ih platili za koncert u Zagrebu dobili svoj novac nazad!

Kad je reč o ostalim VIP paketima, oni jesu mnogo jeftiniji. Emerald košta oko 450 evra i uključuje skoro sve što i najskuplji paket, sem slikanja sa Justinom i posete bekstejdžu. Sapphire paket za oko 300 evra uključuje par poklona i malo lošije mesto za sedenje, a Gold za oko 250 evra donosi nešto manje poklona. Konačno, najjeftiniji je Silver koji košta oko 150 evra i po svemu je isti kao Gold, sem što se dobija nešto slabije mesto za sedenje. Treba napomenuti da su ovo cene za šou u Bafalu u Americi, ali vodeći se prethodnom turnejom, za očekivati je da cene budu veoma slične kad on dođe u Evropu!

Pročitajte još  Neobično ime: Justin Bieber dobio još jednu sestru!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Upoznavanje Justina Biebera na novoj turneji je bolesno skupo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.