Kreće prodaja: Paket za upoznavanje Ari košta 625 evra, obične karte samo 27 evra!

cswl8wwusaeccgw

Ariana Grande odredila je cene ulaznica za severnoamerički deo svoje svetske “Dangerous Woman” turneje a one će verovatno i obradovati i rastužiti fandom.

Hajmo prvo da pođemo od onih loših stvari a to je da postoji čak pet VIP paketa s tim što samo jedan od njih, onaj najskuplji omogućava da upoznate Ari i fotkate se sa njom! Najjeftiniji VIP paket košta samo 290 dolara a on garantuje samo lepo mesto i torbu koju je dizajnirala Ariana a slična su i naredna dva paketa koja garantuju bolja mesta. “Let Me Love You” je već interesantniji jer za 536 evra dobijate ne samo ulaznice već mogućnost da gledate probe i da razgovarate sa Ari, odnosno da ona odgovara na pitanja koja joj postavljate. Na kraju, tu je najskuplji Dangerous Woman Ultimate Bkstg VIP koji košta 625 evra a osim sjajnih karata, postera koji je potpisala Ari i raznih poklona, ovo vam omogućava da upoznate Ari i napravite selfi sa njom!

Ono što je interesantno jeste da obične karte nisu tako skupe ni za naše uslove. Najjeftinije karte su samo 27 evra, neka solidna mesta su oko 36 evra dok su ona u fan pitu čak 180 evra! Sve to daje nadu da organizovanje ovakvog koncerta na našim prostorima neće biti preskupo!

cswhgcwukaqdyh8

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Glasajte za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

10 thoughts on “Kreće prodaja: Paket za upoznavanje Ari košta 625 evra, obične karte samo 27 evra!

  1. Skupo je ali je vrednoo.. Ja bih dala i duplo samo da upoznam mog idola Selenu 🙁

  2. ja sam mislila da su te ulaznice za koncert skuplje znaci ako bude pravila koncert u srbiji rasprodace se za 5 sekundi????

  3. Cijene nisu visoke kad uzmemo u obzir koliko druge zvijezde naplacuju. A ovaj paket za postavljanje pitanja, da li se moze slikati s njom?

  4. Pa, uopšte nije skupo u odnosu na druge zvijezde! Bilo bi savršeno da dođe! ♥♥

  5. Kvragu i sve dati cu ja tih 600 eura ili koliko vec da ju upoznam,postavljam pitanja , dobijem selfije i …. 💜👑👑

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.