Karte konačno u prodaji: Meet and greet za Arianu Grande je 500 evra!

Ariana Grande već sutra ima svoj prvi koncert na američkoj turneji a u međuvremenu, puštene su i VIP parte za koncerte u Evropi a jedna od njih odnosi se i na meet and greet koji očekivano nije nimalo jeftin!

Najatraktivniji jeste Meet and Greet paket koji košta ravno 500 evra a osim upoznavanja sa Ari donosi još i turu kroz bekstejdž (uključujući mogućnost da zavirite u Arine prostorije, poster sa potpisom Ari, jednu torbu koju je kreirala Ari i još par sitnih poklona. Ono što se napominje jeste da ove karte nisu ulaznice za koncert jer se one prodaju odvojeno!

“Let Me Love You” paket košta oko 400 evra koji je sličan po svemu osim što nema meet and greeta sa Ari ali zajedno sa drugim fanovima možete da joj postavljate pitanja dok ona ima probe. Kad je reč o običnim karama, one nisu nimalo jeftine! Stajanje u parteru košta 58 evra a čak su i najjefitnije karte za sedenje 47 evra! Pritom, sve ovo su cene za Poljsku koja je i najsiromašnija zemlja koju će Ari posetiti.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "To je moj dar": Ariana Grande odgovorila hejteru koji kaže da ona ne zna da peva!

20 thoughts on “Karte konačno u prodaji: Meet and greet za Arianu Grande je 500 evra!

  1. Uf, bas je skupo, ali u poredjenju sa Got me started turnejom, cene se ne razlikuju mnogo :/

  2. Mogla je da spusti malo cene za Evropu, jer iskreno Amerika ima bogatije zemlje. Ali mi nije jasno zasto nece da poseti Balkan. Sve u svemu dobro, bitan nam je meet and greet sa Lorom gde ce joj predati pisma nasih Arianatora!
    ❤?❤?❤

  3. Jeste malo skupo ali s obzirom šta se sve dobija(torba koju je Ari napravila, potpisan poster i ostalo) to je sasvim super

    Jeste da ja nemam baš toliko para ali bih za to našla način

  4. Pa iskreno jeste skupo, i nikad ne bih dala toliko. Ali da imam 500 evra, pre bih dala nekoj siromasnoj porodici, nego za meet and greet.

  5. Mislim da je cijena realna mislim upoznamo Arianu Grande , to zauuvijek pamtimo i dobimo jos svasta !

  6. Jedboga dana idem na koncert, dajem toliko novaca ma koliko god treba samo da ju upoznam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.