Posle skoro 20 godina: Ariana sa mamom i tatom proslavila Dan zahvalnosti!

Nemoguće se desilo! U Americi se u četvrtak obeležavao praznik Dan zahvalnosti, a najsrećnija osoba na svetu bila je Ariana Grande koja je posle čitavih 18 godina, proslavila ovaj dan sa svojom mamom i tatom! Ona se time pohvalila na Instagramu, objavivši sliku sa tatom Edwardom Buterom i mamom Joan Grande.

Joan i Edward podizali su Arianu zajedno dok ona nije napunila osam godina, nakon čega su odlučili da se razvedu. Od tad, Ari je veoma retko viđala svog tatu, a jednom je čak otkrila da se sa njim nije čula čitavih godinu dana. Govoreći 2014. godine za magazin Seventeen, Ari je otkrila da joj je to teško padalo, ali da se na kraju pomirila sa tim da zauvek neće biti bliska sa njim.

Međutim, stvari su od tad počele da se popravljaju, pa je Edward dolazio na Arianine nastupe, a objavili su i nekoliko zajedničkih slika. Prošlog Božića ona je i potvrdila da su njih dvoje konačno u dobrim odnosima, objavivši fotku na kojoj vidimo da razgovara sa njim. Kako je došlo do toga da su mama i tata Grande odlučili da svojoj ćerki priušte neverovatnu sreću nije poznato, ali ne bismo se čudili da Ari priča o tome narednih dana! Iako niko ne veruje da bi Edward i Joan ponovo mogli da žive zajedno, čini se da bi Ariana bila presrećna samo da njih dvoje imaju civilizovane odnose i da postane sasvim normalno da komuniciraju i viđaju se makar na porodičnim večerama!

Ariana nikad nije krila da za razvod krivi tatu, a o tome je čak govorila i u svom hitu “thank u, next” gde peva, “Jednog dana ću krenuti ka oltaru držeći se sa mamom za ruke. Zahvaljivaću se mom tati, jer je ona iz te drame naučila puno.”

Pročitajte još  "Teška vremena vode ka boljim danima": "Be Alright" Ari Grande je nešto što nam danas svima treba

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ed Buttera

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.